5 lucruri de făcut la Milano

Milano a devenit în ultimii ani o destinație extrem de populară, ceea ce face ca zborurile să devină foarte accesibile, iar cazare decentă și relativ ieftină poate fi găsită cu ușurință. În afara vizitării orașului cu clasicele obiective turistice, pentru a înțelege stilul de viață mediteranean, există câteva activități pe care merită să le faceți:

Booking.com

  1. Jucați bocciofila, un joc asemănător celui din Franța denumit petanque. Se joacă cu bile mari și grele care se aruncă spre o țintă plasată la câțiva metri în față. Cu siguranță veți observa oameni jucând în parcuri. Image result for petanque
  2. Vizitați biserica Santa Maria alla Fontana al cărei izvor se zvonește că ar fi vindecător. 
  3. Mergeți la Ponta di Genova și admirați panorama.
  4. Încercați produsele de patiserie locale. În italiană se numește pasticeria. Simplu, nu? Pasticceria Panarello (Piazza S.Nazaro in Brolo, 20122 Milano) este una dintre cele mai bune.  
  5. Vizitați cartierul Navigli unde găsiți câteva locuri unde se servește mămăligă sub multe forme, spre exemplu Luca e Andrea Cafe-Bar (Alzaia Naviglio Grande 34,) sau El Bechee (Via Gaudenzio Ferrari | Angolo Corso Genova 25).Surse foto: Wikipedia, Internet, Zenoa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *