Casa Soarelui din Vama Veche

Să tot fie vreo 3 ani de când am cunoscut un loc special, cu multă energie bună în Vama Veche. Ani de-a rândul, weekend de weekend de vară stăteam la o familie unde mă simțeam ca la mine acasă. În timp, ne-am împrietenit, am depănat cu ei griji ori bucurii, dar viața i-a obligat să se retragă din agitația satului de la marginea mării.

Universul a decis chiar atunci să-mi ofere o găzduire nouă unde revin întotdeauna cu drag să-mi încarc bateriile. Urmau să mă viziteze niște prieteni din afara țării și le promisesem că-i duc câteva zile la mare. De atunci încoace, căsuța aceasta de la tărmul mării mi s-a lipit de suflet și toate mini- sau micro-vacanțele de la marea noastră au fost aici.

Situată pe o stradă laterală în stânga Principalei, ferită de zgomotul stațiunii, deși se află în centru – Casa Soarelui e mignonă și intimă, cu numai 2 camere, fiecare cu baie proprie. Terasa este perfectă pentru cafeaua de dimineață ori sprițul de după amiază.

Casa Soarelui vă așteaptă cu drag!

Într-un articol separat, am povestit si despre locurile și plajele sălbatice de lângă Vama Veche: 7 plaje necunoscute aproape de Vama Veche.

Contact: Ioana, 0723 746 459.

Facebook: Casa Soarelui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *