Concurs de cai la Domeniul Florești între 1-3 iunie

Cea de-a doua ediție a Karpatia Pony Show revine chiar de Ziua Internațională a Copilului, într-un nou format extins pe o perioadă de trei zile. Desfășurat în perioada 1-3 iunie, pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova, evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de natură și frumos, precum și pasionaților de cai și familiilor cu copii, ce vor avea ocazia să asiste la competiţii inedite, jocuri și prezentări cu ponei şi cai sau se vor putea bucura de numeroasele  activităţi în aer liber.
Programul sportiv va cuprinde trei competiții ecvestre:

  • Noutatea absolută a ediției din acest an este Concursul Hipic Internațional “Cupa Națiunilor”. Organizat în mod tradițional la Cross Country Farm, lângă Sighișoara, competiția din România  a primit pentru 5 din ultimele 7 ediții distincția “Concursul Anului”, acordată de către Forumul Internațional Universitar AIEC // (Association des Etudiants Cavaliers). Tineri sportivi de top, reprezentând echipele a 12 țări, se vor întrece pe cai din România și vor avea la dispoziție cinci minute înainte de fiecare probă pentru a se acomoda cu caii trași la sorți. Concursul face parte dintr-un circuit care începe în Spania și continuă în Suedia, Marea Britanie și Germania;
  • Concursul pentru Ponei, unde călăreţii vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase şi vârste şi vor parcurge probe de dresaj, obstacole, atelaje;
  •  Concursul Naţional de Probă Completă (CCN)  pentru călăreţi o stea, novici şi pre-novici, cu spectaculoasa probă de cross-country, ce va funcţiona ca stagiu de pregătire pentru evenimentul internaţional Karpatia Horse Show.

Vor mai avea loc probe de Working Equitation, o disciplină mai puţin cunoscută publicului din România, ce cuprinde demonstraţii de îndemânare și jocuri, atelaje cu ponei şi un spectaculos show de acrobaţii călare, susţinut de sportivii Cross-Country Farm. 
Pe Domeniul Cantacuzino va fi amenajată o amplă zonă de activităţi de recreere în aer liber, destinată familiilor cu copii, dar şi adulților. Aici vor fi amenajate spatii de agrement cu ponei şi cai, trăsuri, multiple ateliere creativ-educative pentru copii şi tineri, aventura parc inedit cu plimbări pe biciclete mountain-bike, tiroliană, tras cu arcul, tir cu puşcă airsoft, bungee, teren de volei.

Biletele și abonamentele achiziționate în avans beneficiază de discounturi de până la 75%, putând fi comandate online de pe site-ul bilete.ro. Copii sub 14 ani beneficiază de prețuri preferențiale, iar accesul le este permis doar însoțiți de părinți. Pentru achiziția abonamentelor sau biletelor până în data de 14 Mai:

  • Prețul unui abonament pentru 3 zile este de 25 de lei pentru un adult, 40 de lei pentru un adult + 1 copil, 50 de lei pentru un adult + 2 copii și 55 lei pentru un adult și 3 copii.
  • Prețul unui bilet valabil o singură zi, pentru fiecare din zilele de concurs este de 20 lei pentru un adult, 30 lei pentru un  adult + 1 copil, 40 lei un  adult + 2 copii.

În zilele de desfășurare ale evenimentului, bilete valabile pentru o singură zi se pot achiziționa de la punctele de acces, iar prețul este de 30 lei pentru un adult și 20 lei pentru un copil.

Detalii şi imagini de la ediţiile anterioare găsiţi pe pagina oficială de Facebook sau Instagram. Pentru a intra în atmosfera Karpatia Pony Show, va invităm să urmăriţi filmul de prezentare al evenimentului: Film .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *