Ce facem în August?

Fluturii lunii Gustar încep să se adune discret la sindrofii cochete și diverse. Avem festival de jazz, săptămână de teatru, festivaluri de muzică rock sau electronică… 

Avem o săptămână de spectacole (31.07 – 05.08)  desfășurate sub bagheta omului de teatru Horațiu Mălăele.  Deși mare parte din bilete sunt vândute, mai sunt câteva piese la care se mai pot găsi. Mai multe detalii despre piesele jucate și programul acestora: detalii.

VARA MAGICA - Bilete ©Muzica clasică ne încântă auzul printr-a șasea ediție a Festivalului Internațional ”Vară magică” ce va avea loc până pe 23 august. Concertele au loc in Sala Mare a Ateneului Roman, de obicei in serile zilelor de miercuri.

Achiziționarea biletelor și programul pot fi consultate la linkul: detalii.

The Mono Jacks @Backyard Acoustic Season revine cu un nou lineup  în serile de joi, din două în două săptămâni, la Verde Stop. Programul concertelor este următorul:
– 3 august: The Mono Jacks
– 17 august: Robin and the Backstabbers
– 31 august: byron
– 14 septembrie: Coma. Prețul biletelor este 30 de lei în avans (40 de lei în seara concertelor, la intrare) și sunt disponibile aici.

Out of Doors Fest se va desfășura între 4 și 5 august la Costinești. Festivalul care durează două zile îi are invitați pe Șuie Paparude, Alternosfera, E.M.I.L. Coma, Iris, OCS, Cristi Minculescu, Trooper, Argatu’ si romaN, Masterpiece – Tribut Metallica, iar abonamentul costă 100 lei. Pentru mai multe informații și lineup-ul evenimentului, puteți accesa linkul: detalii.

 

 

Image result for untoldUn lineup cu adevărat generos va fi pe scena festivalului Untold care se va desfășura la Cluj și în acest an. Între 3-6 august, Clujul va fi nucleul muzical al țării.

Biletele pot fi achiziționate online: detalii.

Vama Veche oferă un nou festival ce va avea loc pe plajă, în weekendul 11-13 august: Sunset Festival 2017.  Din lineup fac parte:  Subcarpați, Professor P & DJ Akilles, C.T.C., Vița De Vie, Coma, Argatu’
Nimeni Altu’, raku, DJ Oldskull, Sunet Fin,The Purple Dandies, Dru Klein, E.M.I.L. , PHUNK B & gAZAh, Battle MC Romania, The Watcher, NoruNegru, Keri, DJ Tony, Kamil S. Abonamentul costă 79 lei, iar oferta specială lansată presupune cumpărarea a 5 abonamente la preț de 4. Detalii.

SUMMER WELL FESTIVAL 2017 - Bilete ©SummerWell 2017 se va desfășura în weekendul 12-13 august la domeniul Știrbei din Buftea. Bilete pot fi achiziționate de aici: detalii.

 

 

 

Image result for diner en blancÎn București va avea loc pe 24.08 – Dîner en blanc, un eveniment ce a pornit în urmă cu 30 de ani în Paris. Locul unde va avea loc marele picnic este secret, urmând ca invitații să afle cu doar câteva ore înainte, locul desfășurării. Prețul este de 198 lei per persoană, iar înregistrarea se poate face online aici: detalii.

Smida Jazz Festival 2017

La Cluj, mai precis în Smida, în Parcul Național Apuseni – va avea loc între 25-27.08, Festivalul Smida Jazz 2017. Aflat deja la a doua ediție, în decorul pitoresc al satului Beliș vor fi prezente trupe internaționale care vor concerta. Există bilete pentru o zi ori abonamente ce pot fi achiziționate, inclusiv pentru zona de camping, pentru cei ce doresc să stea la cort. Bilete și mai multe detalii pot fi accesate aici.

 

Rock FM ne recomandă festivalul Măgura Wave Fest, ce va avea loc la Magura Uroiului, lângă Simeria, în județul Hunedora, în weekendul 25-27 August. Pasionații de muzică rock vor putea beneficia de o zonă de campare, precum și de numeroase activități de divertisment pe parcursul zilei.

Bilete pentru o zi sunt disponibile la 50 de lei, iar abonamentele  costă 120 lei în presale. Detalii.

 

A doua editie a Festivalului Haywire va avea loc în Timișoara, între 25 – 26 august. Anul acesta au fost anunțate 13 trupe care vor cânta pentru fanii genurilor de muzică stoner, psychedelic rock, post metal și sludge.

Biletele variază de la 80 lei pentru o zi, ajungând până la 130 lei per abonament. Prețul unui abonament în care este inclusă și camparea este de 150 lei. Detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *